miercuri, 6 mai 2009

Parodie Sex and The City

Stiu ca suna banal si lipsit de imaginatie, dar ma declar fan Sex and The City. Asadar va dati seama cum ma simt cand cineva ii aduce critici. Nu e o capodopera, dar este un serial cu replici acide si pline de umor si haine superbe! Ei bine, astazi am simtit cum mi se urca sangele la cap de nervi initial si de ras mai apoi cand am vazut pe dragul Youtube o parodie a serialului. Va invit sa o urmariti si apoi sa va dati cu parerea.

9 comentarii:

  1. Prefer Californication si ti-l recomand :)

    Cu scuzele de rigoare, dar Sex and the City mi se pare in sine o parodie, asa ca o parodie la o parodie iti dai seama cum sunt.

    Hop si io, ca de cate ori aud de serialul asta nu pot sa nu ma bag in seama :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine ai venit, mai intai de toate!
    Iti accept scuzele si nici nu ma supar pe tine:)
    N-am spus niciodata ca este un serial cu mare implicare, in schimb pe mine me relaxeaza, imi place atmosfera lui. Si probabil ca-mi va placea chiar daca toata lumea va ajunge la concluzia ca e naspa! Nu urmez un trend in a-mi placea ceva, ce ar trebui!

    RăspundețiȘtergere
  3. Bun gasit si... merci pt intelegere :)

    RăspundețiȘtergere
  4. N-ai pentru ce! Te mai astept cu replici acide sau nu:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu sunt fan "Sex and the city" si gasesc total nepotrivita parodia, e ca o nuca in perete, tendentioasa, care nu are nimic de-a face cu ideile filmului, cu atmosfera, cu personajele, cu trairile acestora...

    RăspundețiȘtergere
  6. @Acuarele m-a bucurat mesajul tau. Intr-un fel acest serial reuseste sa surprinda foarte bine trairile unei femei singure ajunsa la 30 de ani.

    RăspundețiȘtergere
  7. "There's no such thing as bad publicity" cum ar spune Samantha in episodul "Secret sex" :P (BIG FAN)

    RăspundețiȘtergere
  8. Dee, bine ai venit ca sustinator al TDS.

    RăspundețiȘtergere
  9. Si mie imi place foarte mult serialul Sex and The City.. de aceea pot spune ca l-am urmarit de 2 ori. Toate patru sunt niste nebune, total diferite dar care se inteleg foarte bine; fara certuri, fara suparari de genul "ei i-ai spus si mie nu", sau vezi ca eu am pus prima ochii pe baiatul acela, etc etc. Si mi se pare impresionant ca fetele au stat totusi 10 ani la acest serial, s-au dedicat trup si suflet cum ar veni pentru ca totusi este o perioada de timp nu chiar nesemnificativa si totusi parca nu am imbatranit nicio zi! Ba chiar mai mult.. erau mai tinere pentru ca aveam un bagaj de cunostinte mai dezvoltat.. Cum spui si tu Tatiana, ma relaxam la acest film si chiar erau zile in care nu mai puteam astepta sa vad ce o sa se intample si imi downloadam episodul de pe net pentru a-l vedea. Nota 10 din partea mea pentru film si bineinteles pentru actrite :)

    RăspundețiȘtergere