miercuri, 6 mai 2009

Interviu cu Lora- Wassabi


Una din cantaretele pe care le apreciez foarte mult este Laura Petrescu alias Lora de la Wassabi.
“Si m-am indragostit de tine” canta Lora acum ceva timp! Acum pare ca aceste versuri sa se fi transformat si in deviza fanilor ei. De altfel cred ca este imposibil sa nu o placi!
Ursitoarele au fost darnice, atunci cand au inzestrat-o cu o voce puternica, dragalasenie, sex-appeal, inteligenta. Dar cel mai mult ma incanta faptul ca este unul din putinii oameni care stie sa fie serios, determinat dar fara a-si pierde spiritual ludic. Am prins-o pe Lora intr-unul din putinele momente cand este libera si profitand de asta am luat-o la intrebari.

T:
In ultimul timp presa a tot speculat plecarea cat si revenirea ta in trupa Wassabi? Pana la urma cum va fi, vei ramane doar pana la lansarea primului album sau …? Ce ne poti spune?
L: Pentru mine e foarte important ca Wassabi sa lase cel putin un album in urma, in aceasta formula. Ce se va intampla mai departe nu stiu..Eu lucrez la albumul meu si la albumele altor artisti, in paralel. Mai am un proiect cu prietena mea cea mai buna, care se numeste SHEROCKS, prin care facem PR mai multor trupe din undergorund si nu numai :..BYRON, TIMBA, EMIL, GO TO BERLIN, BLAZZAJ....si ne vom extinde.

T: Daca vei incepe o cariera solo spre ce gen de muzica te vei indrepta?
L: Nu ma reprezinta un singur gen de muzica,de aceea veti gasi pe albumul meu influente hip hop , raggae, rock, electro, rhythm and blues, funk.

T: Cam ce schimbari crezi ca vor exista trecand de la girl-band la artist solo?
L:In primul rand voi putea sa ma exprim cum simt, sa fiu concentrata pe ce starile mele. Simt ca sunt sustinuta si asta imi da incredere.

T: Multe fete lipsite de talent, sau nu, vor cu orice pret sa intre in show-bizz devenind vedete. In opinia ta care crezi ca este avantajul de a fi vedeta in Romania?
L: Acele fete obtin tot felul de favoruri de la barbati bogati care isi aleg iubitele de la TV sau reviste.Pentru mine nu exista fericire mai mare decat, atunci cand reusesc, sa ajung la sufletele oamenilor si ei ma rasplatesc cu aplauze.Fiecare vrea ceva in viata. Eu ma consider norocoasa ca ma pot urca pe scena cu constiinta curata.

T: Unde ti-ar placea cel mai mult sa sustii un concert?
L: Oriunde sunt dorita, oriunde oamenii ma asteapta si vor sa-mi daruiasca din energia lor

T: Ce femeie din istorie, cinematografie, muzica, admiri cel mai mult? Si de ce?
L: Admir multa lume. Admir toate femeile cu caracter, carora nu le-a fost frica sa fie pe picioarele lor, carora nu le-a fost frica de singuratate si de esec atunci cand isi sustineau punctul de vedere in fata barbatilor multi si cu functii inalte. Nu trebuie sa fii persoana publica pentru a fi considerata exemplu.

T: Referitor la stilul tau fresh, provocator uneori, childish alteori, exista cineva care se ocupa de imaginea ta sau aparitiile tale sunt doar rodul imaginatiei si al stilului personal? Vorbeste-mi aici putin despre stilul tau vestimentar…
L: Ma imbrac exact cum am chef. Pot sa jonglez usor cu stilurile vestimentare.Imi place sa ma joc cu toate stilurile de la diva retro, la punk. Ma distreaza chestia asta si nu am nici o problema sa port maiou cu blugi taiati si tocuri la un eveniment monden.

T: Este cunoscut faptul ca hainele vorbesc despre noi. Care este mesajul pe care vrei sa-l transmita hainele tale despre tine ?
L: Hainele mele au personalitate si de cate ori deschid dulapul striga "Alege-ma pe minee!" :) Ma ajuta sa imi exprim starea de spirit. Va puteti da seama cum ma simt, dupa cum ma imbrac. De cele mai multe ori hainele mele striga "Lora e o tipa cu caracter si are incredere in ea" :)

T: Ce articol vestimentar ar reprezenta investitia ta urmatoare in materie de moda?
L: O geaca de piele bleumarin de care voi abuza

T: Cred ca esti una dintre cele mai sexy prezente feminine din peisajul actual. Ce o face pe o femeie sa fie seducatoare? 3 lucruri…
L: Multumesc. Sincer, nu mi-am facut un scop din asta. O femeie sexy, e cea care se simte bine in pielea ei, inteligenta, expresiva..

T: Despre o Lora indragostita nu s-a vorbit mai deloc. Exista o astfel de Lora in momentul de fata? Cum e ea?
L: In bratele iubitului las garda jos. Ma inspira si ma adora. Cred ca asa suntem toate. Chiar si cea mai mare scorpie poate fi imblanzita. Haha!!!

T: Ce aprecizei cel mai mult la un barbat si ce iti displace cel mai tare?
L: Nu-mi plac narcisistii, mincinosii, cei care nu stiu ce vor de la viata, care nu misca un deget fara voia mamei lor. Apreciez intelepciunea, inteligenta, umorul, simtul dreptatii, talentul, afectiunea, privirea, parfumul, miscarile…uh.

T: Ce nu ar trebui sa faca niciodata un barbat pentru a te cuceri?
L: Sa nu foloseasca replici, sa creada ca nu sunt genul de femeie pe care sa i-o prezinte familiei si prietenilor, sa creada ca pot fi folosita ..

T: Ce-ti doresti pentru viitor?
L(zambeste): Sa fiu mai inteleapta si sa va placa sa ma aplaudati.

T: Privind cariera ta in ce moment crezi ca vei putea spune ca ai ajuns unde ai dorit?
L: Nu stiu. Sunt la inceput, dar nu ma grabesc.Vorbim peste vreo 2 ani.

T: Cititorilor ai vrea sa le spui ca….(continua tu...)”fiecare secunda poate fi un chin sau o binecuvantare. Sta in puterea noastra”

16 comentarii:

  1. Da...cvariera ei nu e de critica, dar are o atitudine destul de deplasata.
    Este parerea pe care mi-am format-o despre ea la emisiunea "inelul cu diamente".Este cam colerica, nu-si poate infrana deloc pronirile si un pic plina de ea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Lorena bine ai venit pe blogul meu! Mie nu-mi pare plina de ea, ci foarte amabila si calda. Fiecare are dreptul sa-si formeze propria opinie despre cineva in acord cu vaorile la care tine, cu principiile care-i guverneaza viata. Unii ne, plac altii deloc! E o chestiune de gust pe care o respect!

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi pare rau daca te-am suparat cu raspunsul meu...poate uneori sunt eu prea critica.

    RăspundețiȘtergere
  4. E super tare! Si foarte misto intrebarile. Felicitari!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Lorena nu m-ai suparat deloc!:) Eu cred ca orice persoana poate simpatiza mai mult sau mai putin pe o alta. Am vrut doar sa stii ca realitatea e alta, in ce o priveste pe Lora. Este chiar un om extraordinar. Emisiunile pot distorsiona adevarata fata a unei vedete. Asa ca astept in continuare comentariile tale favorabile sau nu. PUP

    @Sweety: multumesc in numele amandurora!

    RăspundețiȘtergere
  6. Lora e o tipa foarte sigura pe ea. Pana la interviul asta o credeam altfel.

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi place aerul retro al Lorei. Este fascinanta! In plus intrebarile tale au fost super faine si au pus-o in valoare. Pup amandoua!

    RăspundețiȘtergere
  8. lora e frumoasa,puternica...simpla...si nu in ultimul rand are o voce de invidiat...mult noroc pe viitor :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Wellcome Codrutza!!Lora are multe calitati, asa e. Nu e doar o prezenta decorativa.

    RăspundețiȘtergere
  10. simplitatea lorei o face speciala. este simpla in complexitatea ei si ai 2 variante : sa o iubesti sau sa o gasesti nesuferita, dar este aproape imposibil sa intri in contact cu personalitatea ei si sa ramai indiferent. eu fac parte din o a 3a categorie, a celor care o adora. felicitari pentru interviu!

    RăspundețiȘtergere
  11. Draga Anonimule. E imposibil sa nu o adori pe Lora, fiindca asta simti in mod natural cand o cunosti.

    RăspundețiȘtergere
  12. Prima data cand am vazut-o pe scumpica de Lora...a fost la emisiunea asta cu inelul de diamant.Eu detest sa ma uit la Tv si nici nu stiam de existenta emisiunii, nici chiar de a Lorei.
    Lora mi-a placut foarte mult, este o tipa super dinamica, care se adapteaza usor oricarei situatii, este diplomata si are un umor fin.
    Cu alte cuvinte...o simt foarte aproape de felul meu de a fi......si ii doresc sa nu se schimbe niciodata, desi stiu ca nu o sa faca asta.....

    RăspundețiȘtergere
  13. a scos lora un ultim clip cu fetele de la wassabi. arata senzational si textul ii apartine. e pus de 3 zile si are aproape 20 de mii de views. piesa se numeste don't go baby.

    RăspundețiȘtergere
  14. primul ei single se numeste release the pain si este senzational!!!

    RăspundețiȘtergere
  15. gasiti cel mai nou interviu cu lora ex-wassabi aici: http://www.mujer.ro/news/interviuri/421-interviu-lora-ex-wassabi.html

    RăspundețiȘtergere