vineri, 15 mai 2009

Lansare album Fresh- Anamaria Ferentz


Aseara, 14 mai in club Bellagio, Anamaria Ferentz si- a lansat primul album solo, „Fresh”. Odata cu aceasta lansare, noul nume de scena al artistei va fi AMF. La realizarea acestui CD, Anamaria a colaborat cu fostul sau coleg din trupa Demo, George (actual Deep Central). Pe album se regasesc 8 melodii si 2 remixuri.
Impreuna cu Anamaria care a schimbat 4 tinute, pe scena, alaturi de ea, a fost si trupa de dans Trouble Crew, niste tineri foarte talentati care au dat un farmec aparte show-ului. Coregrafia mi s-a parut foarte bine aleasa, in concordanta cu stilul Fresh al cantaretei.
Impresia mea fiind acolo, a fost ca lansarea a fost una mai mult decat reusita, Anamaria uimind prin atitudine si miscari lascive. Nu am mentinonat nimic de voce, pentru ca este stiut ca este o cantareata care nu numai ca are formarea profesionala necesara, dar are si reale calitati vocale. Foarte tare mi-a placut noul single „She’s not over you”. De la eveniment nu au lipsit vedetele autohtone, tinutele extravagante, proiectiile pe plasme, jocurile de lumini, intr-un cuvant, cam tot ce insemna o seara reusita. Va las in compania catorva filmulete, care vor ilustra mai bine ceea ce am scris.

9 comentarii:

  1. Da, carui fapt se datoreaza aceasta aroganta? Ai fost la Ferma, Intim, ceva? :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu inteleam comentariul tau, acu insa m-am prins: a fost un raspuns al celui scris de mine pe blogul tau. Nu am fost in niciunul din aceste locuri in Calarasi. Merg la parintii sotului meu si nu stau mult. In schimb am fost la terase dar nu stiu cum se numesc, una parca era Scaiu, si la o cafenea..habar nu am cum se numeste. Ador in schimb Borcea si sa merg la Chiciu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumoasa lansarea primului album solo...Ii urez si eu Aneimariei Ferentz mult succes in promovarea acestui nou produs al ei si s-o tina tot asa...iar tie ,Tatiana un sincer "Bravo!" ca conectezi si pe noi la asa evenimente deosebite.

    irina

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi-a placut mult si sincer n-as fi avut habar de asta daca nu ma informai tu. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna,
    multumesc mult pentru comentariul lasat de tine in blogul meu.
    O Duminica frumoasa.
    Pup.
    Cristiana.

    RăspundețiȘtergere
  6. imi place Anamaria,ii doresc mult succes si bafta cu noul album...

    RăspundețiȘtergere
  7. @Criss: Bine ai venit! Ma bucur sa ne cunoastem.Multumesc mult si pentru aprecieri.
    De fapt, multumirile sunt pentru voi toti care imi scrieti lucruri frumoase.:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Tatiana,marturisesc faptul ca pana acum o priveam pe Anamaria ca pe o femeie superficiala.Poate in urma scandurilor din presa.
    Am citit insa interviul tau si am ridicat in sus spranceana...pentru ca mi-am dat seama ca m-am inselat.Am incredere in felul in care tu alegi oamenii..
    Ieri am vazut-o la tv si am privit-o cu alti ochi descoperind un om sensibil si care nu se ascunde in spatele unei imagini fardate si cu mult umor,candoare se expune pe ea asa cum este asumandu-si asta.
    Frumos.Si multumesc ca m-ai facut sa trec peste unele prejudecati vis-a-vis de oameni.
    Tatianaaaa am scris si pe blogul meu mi-as dori un interviu cu Florin chilian de la tine. :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Am sa incerc sa iau legatura cu Florin si poate o sa pot sa-ti indeplinesc dorinta. Am sa vad ce pot face in acest sens. Pup

    RăspundețiȘtergere