joi, 7 mai 2009

Lansare Mini Cabrio

Asta seara am avut placerea sa fiu prezenta la lansarea noului Mini Cabrio, ce a avut loc la sediul Automobile Bavaria din Baneasa. Cu alte cuvinte eram curioasa sa vad cum isi da palaria jos acest Mini. Si am vazut! O da cam in 20 de secunde si intr-un mod extrem de elegant. Un alt motiv pentru care am mers au fost prezentarile de moda ale noului val de designeri care chiar daca nu vin cu o experienta de ani intregi in spate, sunt foarte talentati si detin numeroase premii. Mi-a placut aceasta asociere creata intre tinerii designeri si „tanarul” Mini. Cei care au facut deliciul acestei seri au fost: Maria Lucia Hohan, Kinga Varga, Kristina Dragomir, Mirela Diaconu, Corina Vladescu, Geanina Punkosti, Clara Rotescu si Galina Panzaru. Evenimentul a fost prezentat de „polivalentul: fotograf, DJ, prezentator” Vali Barbulescu care a si incheiat seara introducand pe scena noul Mini Cabrio. Atmosfera destinsa tocmai buna de socializat, Dj-ita noua, femeile frumoase, barbatii eleganti, accesoriile si hainele la moda au facut ca seara si implicit evenimentul sa fie unul reusit. Printre invitatii care au onorat cu prezenta evenimentul s-au numarat: Monica si Irinel Columbeanu, Anamaria Ferentz, Mircea Solcanu, Mircea N Stoian, Gabriel Hennessey, Ruxandra Hurezeanu, Jasmine, Claudiu Patrascu.
Pentru a nu arunca doar cu vorbe va las in compania unor imagini sugestive si merg sa dorm :)




















7 comentarii:

  1. O ador pe Corina Vladescu.Are super creatii.

    RăspundețiȘtergere
  2. A fost super lansarea.
    Ai ramas pana la final?

    RăspundețiȘtergere
  3. Raluca, Bogdan_V ma bucur sa va cunosc!
    @Raluca: Si mie imi place mult Corina.

    @Bogdan_V: Da! Am stat pana la final. Desi se cam aglomerase, dar am mers la etaj si acolo era mai aerisit! Plus ca trebuia sa fumez:) Tu?

    RăspundețiȘtergere
  4. eu ?
    uite cu ce ma ocup : http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/pages/MINI-Club-Romania/54487172975?ref=nf

    RăspundețiȘtergere
  5. Am incercat sa vad dar trebuie sa am cont, iar eu nu am. Dar o sa-mi fac...Promise!! Pana atunci te mai astept sa schimbam impresii aici.:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am stat pana la final :D. Ma bucur a participat mai multa lume decat ne asteptam noi, pentru ca asta inseamna ca asocierea dintre MINI si partea de fashion este potrivita.
    Imi pare bine ca ti-am descoperit blogul. Ai multe chestii interesante pe aici si imi place foarte mult cum scrii.

    RăspundețiȘtergere
  7. Multam frumos Bogdan pentru aprecieri.Cu asta ma hranesc:)Te mai astept.Pup

    RăspundețiȘtergere