marți, 5 mai 2009

Rihanna Bag

Nu stiu voua cat de mult va place Rihanna, dar pentru mine este o prezenta banala, nu-mi transmit mare lucru melodiile ei si nici aspectul fizic nu ma face sa-i devin o admiratoare. In schimb am aflat ca in cinstea ei s-a creat o geanta care ii poarta numele Rihanna Bag. Creatorul,nimeni altul decat Marc Jacobs! Pretul „un fleac” , variaza intre 1650-2075 $! Ma intreb oare chiar avea nevoie de mai multa publicitate Marc Jacobs, sa-l fi afectat criza intr-atat incat sa-i dedice acesta creatie sau poate ideea casei Hermes care a creat celebra geanta Birkin in cinstea cantaretei Jane Birkin l-a sedus asa de tare? Poate din subiectivism si poate pentru ca tot ce se asociaza numelui de Rihanna nu-mi place, iata ca nici geanta nu mi-as cumpara-o nici daca banii m-ar da afara din casa. Voua cum vi se pare?



5 comentarii:

  1. Imi placea de Rihanna la inceput, dar acum a devenit plictisitoare. Nu admir in mod deosebit stilul ei vestimentar, iar "Rihanna Bag" nu-mi spune nimic. Se pare ca toti creatorii de moda profita de orice ocazie ca sa isi faca publicitate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Anca asa e, dar ma asteptam sa fie alese alte posibilitati de promovare, tinand cont de faima lui Marc Jacobs. Dar poate i-a secat inspiratia,cine stie?

    RăspundețiȘtergere
  3. Mey ... sincer nu ma pot considera nici eu fana Rihanna, dar mi-ar placea mult sa am geanta ;)).. eu sunt fana gentilor :)):D am vreo 18 acasa..:D dar pentru banii aia.. :) mai bine ma lipsesc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nici un anonim .. eu am scris :)) dar nu am stiut cum sa imi scriu numele :)) Acum am gasit :D Poop:*

    RăspundețiȘtergere
  5. Hello! Ma bucur sa te revad!Ai mare dreptate, nu justifica deloc banii aceasta creatie! Mai bine ii investesti in altceva

    RăspundețiȘtergere