miercuri, 11 martie 2009

Men in skirts!!!

Auzisem intamplator, ca de ceva timp, barbatii se arata din ce in ce mai incantati sa poarte fuste. Este vorba de o minoritate de barbati, gelosi pe noi femeile, care au decis sa schimbe putin codul vestimentar, astfel ca, fusta a luat locul pantalonului. Motivul lor: vor sa se simta si ei confortabili, s-a spus!
Simpli necunoscuti sau vedete, acestia s-au convertit destul de usor noului trend. Ne mira? Pai ar trebui sa nu ne uimeasca, tinand cont ca acum 500 de ani, barbati ai diferitelor culturi purtau fuste, fiind absolut un fenomen normal. In unele tari din Africa si Asia barbatii poarta in mod constant si azi, rochii si fuste.
In show-urile de prezentare ale marilor case de moda, am remarcat destul de multi creatori care au reintrodus fusta ca un articol al garderobei masculine.
Marc Jacobs este unul din fidelii purtatori ai acestui articol vestimentar declarand pentru Vogue:” am descoperit placerea de a purta fusta, si nu ma mai pot opri sa n-o imbrac!”
Miu Miu, Marc Jacobs, Comme des Garçons, John Galliano au aratat ca se poate !
Dupa ce am googalit putin, iata de imagini am gasit pentru a va ilusta trendul. Ce parere aveti, dragi domni, veti purta asa ceva ?
Daca da, inainte va trebui sa luati cursuri intensive de imunizare fata de remarcile rautacioase pe care cu siguranta le veti primi. Good luck (look) !





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu