luni, 27 aprilie 2009

Interviu cu Sylvia- (DJ Rynno)

Sursa foto: blue-sylvia.blogspot.com

„Feel”, „Save Me”, „Fantasy of love”- piese care incing atmosfera in cluburi si despre care m-am intrebat la momentul aparitiei lor: ale cui sunt? Eram sigura ca vin de pe meleaguri straine. M-am inselat, recunosc! Aveam sa aflu apoi, ca cea care canta se numeste Sylvia, este fosta componenta a trupei A.S.I.A si actuala „partenera de viata „ a lui Andrei, de la „Alb si Negru”si partenera de scena a lui DJ Rynno. Pentru ca nu este doar o femeie frumoasa ci si una care canta admirabil, pentru ca are multe proiecte in care este implicata, fiindca business-ul nu-i e strain, fiindca de curand s-a casatorit, m-am gandit ca are multe lucruri interesante sa ne povestesca. A avut amabilitatea de a raspunde intrebarilor mele, asa ca am placerea de a va lasa pret de cateva minute in compania ei.

T: De fiecare data cand am ascultat in premiera o piesa de a ta, am fost sigura ca nu este romaneasca. Te-ai asteptat la succesul asta cand ai initiat acest proiect?

S: E o istorie frumoasa,cea a proiectului Rynno si Sylvia. Am pornit de la o simpla piesa ,FEEL si am devenit o trupa care a realizat si a demonstrat multe. Am castigat numeroase premii si cel mai frumos este ca nu am avut pe nimeni in spate. Hotararile le-am luat singuri, piesele , hainele, imaginea ,showul ,absolut tot! Nu ne asteptam sa fim primul proiect romanesc cu 2 single-uri pe piata si fara o casa de productie dar uite ca se mai intampla si minuni..... fara compromisuri!

T:
Ce a reprezentat A.S.I.A pentru tine? Ai nostalgia vremurilor de atunci?

S: Perioada A.S.I.A a fost una frumoasa, grea si importanta pentru mine. Am invatat multe lucruri, am invatat ce inseamna disciplina acestei meserii si asta ma ajuta foarte mult in momentul de fata, mai ales in ceea ce priveste managementul acestui proiect. Exista momente in care sunt nostalgica, dar trebuie sa recunosc ca imi place mult mai mult echipa de acum poate si pentru ca am mai multa putere de decizie.

T: Esti de mult in lumea asta a show-biz-ului. Ce ai putea spune ca are placut si ce te dezgusta la ea cel mai mult?

S: Cand muncesti foarte mult si vezi ca lumea iti canta piesele in concerte, cand se creeaza energia aia intre artist si public, cred ca este satisfactia suprema. Noi ne adresam targetului de club si la evenimentele speciale am incercat mereu sa venim cu showuri inedite ceea ce am si reusit. Nu as vrea sa vorbesc despre partile proaste care sunt nenumarate. Poate cu alta ocazie...

T: Care a fost cel mai nebunesc lucru pe care l-ai facut „din dragoste de muzica”?

S: Pai am cantat la un moment dat la Turabo si pentru ca am vrut sa facem un spectacol inedit am preferat sa cheltuim toti banii care ne reveneau de pe urma concertului pe dansatori, make-up artisti, acrobati decat sa castigam noi. Deci pot spune ca am cantat gratis doar pentru a avea un show frumos si astea ne-a adus si satisfactii pentru ca am semnat mai apoi contracte destul de importante.

T: Ce proiecte de viitor ai?

S: Lansarea noului nostru single, filmarea videoclipului si pregatirea showului de vara - costume noi, coregrafii, etc!

T:
Ai atins de-a lungul timpului multe domenii: muzica, televiziune, business. Ce atlceva te mai tenteaza?

S: Nu prea mai am timp de altceva. Imi doresc sa incep noi business-uri pe viitor pentru ca imi plac provocarile dar deocamdata nu am timp.

T:
De exemplu : daca ti s-ar propune sa joci intr-un film, ce rol crezi ca te-ar prinde cel mai mult, mai exact ce rol ai accepta fara sa clipesti macar?

S: Nu cred ca sunt o buna actrita, desi unii spun ca as fi. Nu m-a tentat niciodata sa joc in filme, nici n-am stat foarte mult sa ma gandesc, nici macar nu stiu daca mi s-ar potrivi un rol pozitiv sau negativ. Oricum....am o parere foarte proasta despre telenovelele romanesti deci...........

T:
Stiu ca de curand te-ai casatorit? S-a schimbat in vreun fel Sylvia, odata cu noua titulatura de femeie casatorita? (spun asta pentru ca multe femei asociaza casatoria cu ideea de captivitate, nu se mai simt libere, devin mai blande si mai caline) Tu cum te simti acum?

S:
Inainte sa-l intalnesc pe Andrei si eu eram de parere ca o casatorie te limiteaza insa atunci cand dai peste omul potrivit acest pas vine de la sine, te implineste, iti da o anume siguranta. Eu mi-am dorTi foarte mult acest lucru si imi place sa cred ca va fi pentru totdeauna.

T:
Care este pentru tine culmea fericirii? Dar a durerii?

S: Pentru mine iubirea este cea mai de pret traire pe care o poate avea un om deci tot ce tine de culmea fericirii sau a durerii pentru mine se leaga de prezenta sau absenta acestui sentiment.

T:
Ce este esential intr-o relatie pentru ca ea sa se apropie de cea ideala?

S:
Cred ca trebuie sa existe comunicare si acea legatura spirituala inexplicabila ce leaga doua suflete. Bineinteles ca o relatie frumoasa nu este deloc usoara, fiecare trebuie sa" munceasca" sa pastreze armonia si sa mentina focul viu!

T: Muzica ta creaza o stare, transmite emotii, e altceva... La fel e si viata ta: adica e guvernata mai mult de ratiune sau mai mult de sentimente, de partea emotionala?

S:
Eu sunt capricorn si sunt o persoana destul de realista si pragmatica cand vine vorba de partea materiala a vietii insa sunt foarte sensibila si imi explim din plin sentimentele cand vine vorba de oamenii dragi mie.Viata personala va fi mereu mult mai importanta decat cariera.

T:
Ce apreciezi cel mai mult la un om?

S:
Loialitatea si prietenia.

T:
Esti o femeie foarte seducatoare, cum ai respins barbatii care te-au dorit dar care pe tine nu te-au interesat? Ai facut uz de principii, de umor....? De obicei cand se simt respinsi barbatii devin ostili, frustrati si dusmanosi.

S:
Cred ca de fiecare data am stiut sa ma fac inteleasa fara sa-i ranesc orgoliul barbatului respectiv. De cand ma stiu am fost implicata in relatii stabile si cu toate ca imi place sa stiu ca sunt o femeie dorita, am stiut cum sa-mi "tin in frau" admiratorii. Nu prea am avut surprize neplacute.

T:
Ce ai vrea sa stie oamenii despre tine si nu stiu inca?

S: Ca am muncit pentru toate lucrurile de care ma bucur azi, nu mi-a picat absolut nimic din cer si nu am uitat de unde am plecat! Nu mi-e rusine de nimic atunci cand ma uit in trecutul meu!

T:
Cand te simti trista sau dezamagita unde iti incarci bateriile?

S: Depind sufleteste de sotul meu si el stie sa ma vindece de toate ranile sufletesti.mai nou imi place sa ma relaxez in mijocul naturii, sa fie liniste si sa nu sune telefonul, daca mai am in mana si o carte buna, totul e perfect!

T:
Ce te-a cucerit cel mai mult la sotul tau?

S:
Cred ca....TOT! Nu pot sa punctez ceva anume pentru ca sunt atat de multe lucruri........in primul rand este acel "ceva" inexplicabil ce-mi provoaca si acum fluturasi in stomac. Am trecut prin foarte multe lucruri impreuna, ne-am pierdut si ne-am regasit. Acum stiu cum este si fara el si pretuiesc de 1000 de ori mai mult momentele petrecute impreuna.

T:
Ai vreun talent ascuns? Care este acela?

S: Cand eram in liceu aveam un foarte mare talent la scris si din cand in cand mai si pictam. Imi pare rau ca nu mi-am dezvoltat aceste hobbyuri, dar sper sa le reiau intr-o buna zi!

T:
Esti o femeie frumoasa, iubita, cu o voce superba. Este ceva ce-ti lipseste sau poti spune ca te simti implinita?

S: Imi doresc ca anul acesta sa ne putem termina casa si probabil ca-mi mai lipseste un bebe dar mai e pana atunci. In cariera mi-as dori succes si pe plan international cu toate ca piesele noastre sunt cunoscute in foarte multe tari.

T: Spune-ne trei lucruri pe care o femeie ar trebui sa nu le faca niciodata?

S:
Sa nu puna banii inaintea dragostei, sa nu uite ca frumusetea fizica e trecatoare, sa nu se bazeze 100% pe un barbat.

5 comentarii:

  1. Tatiana draga, sa stii ca imi place modul in care intervievezi. E altceva decat asa-zisele interviuri pe care le citim cu totii prin diverse reviste. Bravo!

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place tare DJ Rynno,doar ca nu cred in sansa de a fi o formatie care va dura in timp(parerea mea...)

    RăspundețiȘtergere
  3. Vom vedea! Eu sper din toata inima sa le mearga bine. Imi plac pisele lor, le admir stilul...!

    RăspundețiȘtergere
  4. Dar ca sa ma reger la blog,super!!!imi place enorm,sincre simt o legatura,imi place modul de abordare a lucrurilor,simplu imi place!!!bafta

    RăspundețiȘtergere
  5. Mersi Nina, si te mai astept in universul meu!

    RăspundețiȘtergere