marți, 28 aprilie 2009

Vedeta verii:Short-ul!

Cu siguranta ca dulapul vostru contine si o pereche de pantaloni scurti. E momentul insa sa-i scoateti de acolo! Sezonul acesta sunt indispensabili, daca va doriti sa fiti la moda. Fie ca este din bumbac sau jeans, cu lungimi variate, in culori pastalate sau negru, short-ul revine si chiar se impune. Asadar pregatiti-va pentru ca timp de cateva luni, acest articol vestimentar sa va pune in valoare picioarele si bronzul.!
Un pic trash, dar stylish, short-ul din jeans cu aspect uzat este un must-have al verii. Desi propus pentru sezonul toamna/iarna 2009 de Alexander Wang, iubitoarele de moda, se pare ca n-au mai avut rabdare pana atunci, si au inceput deja sa-l poarte.
De asemenea, puteti sa va jucati taind o pereche de jeans, lasand sa se vada interiorul buzunarelor. Evitati insa pe cei cu aspect prespalat si pe cei cu capse, fermoare in exces.
Sunt usor de combinat, putand astfel aborda stiluri diferite. O vesta scurta, o palarie, un tricou lag pot completa tinuta voastra. Pentru seara, o mica vesta paietata, peste un tricoul alb poate fi o combinatie reusita. De asemenea, o pereche de cizme de vara, platforme sau balerini pot face deliciul unei tinute in care short-ul este vedeta.
Sfaturile de aur ale specialistilor spun ca niciodata nu trebuie sa combini intr-un outfit doua pise din denim. E prea mult si risti sa ai un aer banal si deloc chic. Asa ca lasa imaginatia sa-ti zburde, fa combinatii ingenioase si ai grija ca pielea ta sa arate imbietor. Vedetele au dat startul, voi? Eu deja am cazut in capcana si chiar saptamana trecuta mi-am achizitionat unii. Cu ce m-a cucerit acesta tendinta? Cu simplul fapt ca–ti permite sa-i porti in tot soiul de combinatii, fara a arata cheap si vulgar. In schimb, continui sa detest pantalonii scurti purtati cu colanti.



Mischa Barton, Ashley Olsen, Linsay Lohan

Victoria Beckam
Nicole Richie
Kate Moss

4 comentarii:

  1. niciodata nu ma interesat moda,nu am incercat sa par drept o vedeta TV sau mai stiu eu ce Vip,imi plac persoanela care se imbraca cu stil,si sunt unice prin felul lor de a se imbraca...

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, dar ce te faci daca moda nu te intereseaza, pentru ca stilul are de-a face cu moda...? Daca nu am tine cont de moda atunci ce ne-ar opri sa purtam opinci, sau rochii cu crinolina? Eu zic ca trebuie sa te adaptezi intr-un fel modei, nu sa fii o addicted..dar anyway

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi plac pozele alese de tine. Pantalonii scurti sunt pe lista obiectelor mele vestimentare preferate pentru ca sunt foarte comozi si se pot purta in multe combinatii.

    In legatura cu ce a scris Nina mai sus, consider ca e util si chiar placut sa urmaresti tendintele, apoi sa le adaptezi cu originalitate stilului si personalitatii tale.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc Anca! Ai dreptate, pantalonii scurti sunt uosr de combinat,foarte practici, si nu in ultimul rand foarte sexy:)Cu siguranta ca am vazut si combinatii in care aratau ingrozitor de vulgari...Era prea mult, poate!

    RăspundețiȘtergere