joi, 26 martie 2009

D&G- S/S 2009

Criza mondiala sau nu, cei doi italieni , intr-un cuvant D&G, ne propun pentru aceasta primavara o colectie plina de lux , optimista, dar parca mana in mana cu criza mondiala. S-a dat liber la iesitul in pijamele! Si daca aveam nevoie de Prozac ca sa ne putem reveni din depresia cauzata de situatia actuala, iata ca si prezentarea” Pigiama Barocco”, vine sa ne descreteasca fruntile.
La o prima vedere, modelele iti par infasurate in pijamalele de matase ale iubitilor lor, ca mai apoi sa descoperi luxul care le caracterizeaza si croiala impecabila.
Pentru a completa aceasta prezentare, apar incredibile veste si fuste elaborate, ce alterneaza geometrii a la Mickey Mouse cu influente nipone. Intre lux, voluptate, snobism sexy si clasicism rasturnat, siluetele releva o societate ireala, unde doar frumusetea si aura sociala mai au importanta. Brocart, matase, dantele rivalizeaza intre ele. Ca accesorii ce am remarcat au fost colierele in stil baroque, postele oversize, pantofi cu tocuri generoase.
Si asa cum se stie ca moda isi rezerva toate drepturile, mai ales cel de a visa, iata ca misiunea e indeplinita!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu