miercuri, 4 martie 2009

Lansare colectie Vanity Him by Alexandru Ciucu

Pe 26 februarie la Hotel Radisson a avut loc lansarea colectiei Vanity Him de Ceremonie si Smart Bussines 2009 a creatorului Alexandru Ciucu. Colectia a avut in prim plan barbatul rafinat, elegant intotdeauna atent le detalii, ce stie sa puna in valoare hainele pe care le poarta printr-o atitudine ce emana multa masculinitate. Referitor la colectia prezentata creatorul spunea:”George Bernard Show afirma ca nu incetam sa ne jucam pantru ca imbatranim ci imbatranim pentru ca incetam sa ne jucam”.
Am remarcat cu precadere folosirea materialelor de o foarte buna calitate precum: lana, bumbacul, stofe in culori indraznete roz, verde crud, mov, carouri de diferite marimi, si dungi late pentru colectia Smart Bussines. Propunerile novatoare au fost folosirea cravatei sau a papionului din acelasi material cu camasa sau costumul si captuseala in contrast. Ca acesorii propuse de designer s-au remarcat: batista, cravata slim, butonii si balenele de sidef pentru camasi.
Pentru colectia Ceremonie materialele au variat de la matase, satinuri cu diferite modele geometrice sau florale pana la lana cu matase. Culorile vedeta au fost de data aceasta: argintiu, ivoire, maron, bleumarin, negru si alb. Piesa de rezistenta a fost redingota, „ruda rebela a fracului” cum o denumeste designerul. Accesorii aristocrate precum esarfa, acul de cravata sau braul, camasile cu dantela au facut deliciul acestor tinute.
Printre invitatii de seama care au participat la eveniment am remarcat pe Monica Columbeanu, Alina Sorescu, Luis Lazarus, Alin Galatescu, Daniel Iordachioaie impreuna cu sotia sa Nouria Nouri si Leonard Miron.
















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu