joi, 19 februarie 2009

Lansare Agnes Toma - Ceremonial Rock

Agnes Toma a prezentat pe 25 noiembrie in sala Hotelului Hilton, „Le Diplomat Ballroom”, colectia intitulata Ceremonial Rock, couture 2009. Prezentarea a facut parte din evenimentul Soirees de la Mode.
Personajul principal al colectiei dupa cum a spus creatoarea a fost femeia anilor 2009, o femeie puternica ce stie sa jongleze cu moda secolului trecut intr-un mod ce o face sa aiba un stil eclectic. Acesta colectie s-a vrut o trecere printr-un intreg secol de moda care sa reuneasca in cel mai armonios fel, volumele, geometriile, minimalismul anilor 60 cu opulenta caracteristica ultimilor ani.
Colectia ce abunda in tinute de cocktail-uri, inspirate intr-un fel de balurile vieneze a scos la iveala materiale pretioase precum stofa de lana, casmirul, brocarduri, taftaua si voalul.
Amestecul foarte inspirat dintre tinutele cu aer retro si make-up-ul actual, multitudinea de texturi, si atmosfera glamour au dat o nota romantica colectiei, lipsita de rigiditate si total dezinhibata. Hainele se adreseaza unei femei care se plimba cu curaj de alungul anilor, si acesta o face sa fie o femeie curajoasa si libera.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu