joi, 19 februarie 2009

Lansare Irina Schrotter

Colaborarea dintre Irina Schrotter si Razvan Ciobanu a scos pe podium la Fratelli Studio, marti 2 decembrie 2008, colectia primavara-vara 2009.
Colectia mai indrazneata decat cele cu care ne-a obisnuit pana acum Irina Scrotter si mult mai elaborata s-a impus prin combinatii de culori puternice: mov, orange, verde, accente metalice inspirate de stilul glam-rock, combinatii punk de voal cu piele. Toata colectia a emanat forta, putere atat prin taieturile materialelor, suprapuneri, bie-uri, folosirea pielii elastice cat si prin accesoriile folosite: capse, lanturi. Colectia a avut ca piesa esentiala pantalonii, acest articol vestimentar care de fapt se regaseste foarte intens in propria garderoba a Irinei Schrotter.
Combinatia intre cele doua stiluri ale designerilor a dat nastere unei colectii extrem de dinamice, adresata unei palete foarte largi de tipologii feminine, ajutand pe orice sa-si dea frau liber imaginatiei.
S-a remarcat usor amprenta fiecaruia dintre ei, Razvan Ciobanu renuntand la stilul sau de a scoate in evidenta prin croieli corpul feminin, imprumutand de data acesata volumele, iar Irina preluand accente glamour, paiete si piele. Andreea Raicu a fost cea care a deschis si inchis show-ul, purtand si piesa de rezistenta a colectiei, iar Oana Turcu, Catinca si Oana Roman, Amalia Nastase, Andreea Marin, Dana Sota au fost cateva din cele care ne-au incantat privirea in Fratelli Studio.
Colectia a atras laude si felicitatri din partea celor prezenti, designeri de renume, critici de moda, ziaristi cunoscuti.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu