joi, 19 februarie 2009

Lansare Zasha - Bicthicleta

Pe 27 noiembrie 2008, la Idelier Concept Store, designerii Adelina Ivan si Antoanela Badita, intr-un cuvant Zasha, au prezentat colectia primavara-vara 2009, Bitchicleta.
De ce Bitchicleta? Pentru ca asa cum ne-a spus Adelina, intr-o lume a barbatilor, guvernata de cai putere nu poate fi nimic mai pur dar si indraznet in acelasi timp, decat o fata pe o bicicleta.
In plus cu mult umor ne-a spus ca purtatoarea colectie Zasha, va trebui in primul rand sa nu aiba o problema cu numele colectiei. Daca trece peste acest mic test, inseamna ca este gata sa imbrace haine cu personalitate, practice si sa aiba mult curaj.
Insasi modalitatea de transport este una curata si cat se poate de pura. Indemnul cestei colectii este acela de a merge pe bicicleta, insa pentru aceasta ai nevoie de niste haine care sa se potriveasca cu acest mijloc de transport, si astfel s-a nascut ideea de baza. Hainele nu trebuie sa fie sport ci trebuie sa-ti dea o anumita doza de feminitate pentru a fi cu adevarat o aparitie. Astfel s-au folosit taieturi simple, materiale eco, s-a pastrat stilul urban atat de familiar brand-ului Zasha, iar ca trade-mark s-a remarcat insemnul unei biciclete pe nasturii hainelor.
Hainele pot fi gasite in magazinul propriu din Bucuresti (Nicolae Golescu, nr 20) precum si in alte concept-store-uri L'Armoire, Idelier, Dada, Ummagumma si Superstar.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu