joi, 19 februarie 2009

Lansare carte - Povestile Beau Monde

Si pentru ca ultima perioada s-a dovedit una prolifica evenimentelor mondene, iata ca revisa Beau Monde in colaborare cu Editura Tritonic s-a gandit sa lanseze o carte numita "Povestile Beau Monde”, ce se doreste a fi o culegere de informatii din marele si captivantul domeniu al modei. Lansarea acestui volum este o celebrare a celor 7 ani de existenta a revistei pe piata. Cartea reuneste momente importante ale istoriei modei, profiluri de designeri, fotografii de moda, descrieri ale unor personalitati ce au marcat evolutia modei, toate acestea concretizate in articole scrise de-alungul timpului de catre redactorii revistei.
Lansarea a avut loc pe 13 noiembrie, in celebrul The Place, la cunoscuta adresa din Dorobanti, care a reusit sa adune sub acoperisul sau nume importante din industria fashion: Andreea Raicu, Ileana Pescariu, Cristina Dragomir, Dana Sota, Mihaela Glavan.
Cuvantul inainte al cartii apartine Andreei Raicu, care a si pozat pentru coperta revistei Beau Monde, luna acesata intr-o superba rochie eco din hartie.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu